Bruksrestaurangen

Brunchmeny

Fördrink:

Hemgjord äppeldrink med ingefära och mynta

Kallt/chark:

(Msc) Tore Wretmans Skagenröra
(Msc) Gubbröra på Grebbestads Ansjovis
(Asc) Varmrökt lax i pepparrotsrulle toppad med forellrom
(Asc) Gravlax tartar
(Dalsjöfors) Råbiff på svensk oxfilé toppad med aioli
(Msc) Räkor med aioli
Brukets Clubsandwich med svenskt bacon
Caesarsallad med riven västerbottensost
Charkbricka
(Eko) Ostar från Jürss mejeri med tomatmarmelad
Croissant

Varmt:

(Sve) knaprigt bacon
KRAV-märkt tryfferad äggröra
Parmesanpommes med äkta smörbearnaise
(Msc) hummersoppa
(Lokalproducerad) Miniburgare på nötfärs från Gorgholmensgård
(Msc) Rockefeller ostron
(Msc) Moules Frites (Vin, grädde, blåmusslor)
Chevre Chaud (gratinerad getost)

Dessert:

Hjortronpaj med grädde
Pannacotta
Fruktfat
Färska bär
Twist
550:-/pp

(Med reservation för ändringar)

Boka på: info@axellent.se

Brunchen serveras första söndagen i månaden förutom januari, juli, augusti och december